Savuporo-perunasalaatti

10

Arvostele resepti

Savuporo-perunasalaatti

Raaka-aineet

1 kg
perunoita
vettä + suolaa
100 g
kylmäsavustettu poronpaistia
2
omenaa
1 ruukku
basilikaa
1-2 rkl
kapriksia
50 g
rucolaa
3/4 dl
Keiju sitruuna & basilika yrttiöljyä
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä, jäähdytä ja kuori.
Leikkaa perunat sopiviksi suupaloiksi.
Hienonna kylmäsavustettu poronpaisti veitsellä.
Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Hienonna basilika ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään.
Laita rucola salaattivadille tai sekoita muiden ainesten joukkoon.
Valuta joukkoon yrttiöljy ja rouhi mausteeksi mustapippuria.
Sekoita ja tarkista maku.
Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

 

 

Lue lisää Öljyakatemiasta